Ilma- ja ilmavesilämpöpumput

 myynti - asennus - huolto

Sysmän Sähköpalvelu myy, asentaa ja huoltaa tehokkaita sekä toimintavarmoja ilma- ja ilmavesilämpöpumppuja kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotevalikoimista löytyy tunnettujen valmistajien laadukkaita merkkejä, kuten Toshiban ilmalämpöpumput.

Olemme Scanoffice Ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjä ja Bosch lämpömestariurakoitsija.

Asennamme ilma- ja ilmavesilämpöpumppuja yksityistalouksille, yrityksille, asunto-osakeyhtiöille, julkiselle sektorille ja teollisuuteen.

Toimimme Päijät-Hämeen alueella sekä isommissa rakennushankkeissa koko Suomessa.

ilmalämpöpumppu

Energiatehokkaat ilma- ja ilmavesilämpöpumput

Ilma- ja ilmavesilämpöpumput ovat monikäyttöisiä kodin lämpötilaa sääteleviä järjestelmiä. Niillä on mahdollista lämmittää ja viilentää tiloja. Ne soveltuvat erinomaisesti asuin- ja toimitilakiinteistöihin sekä muihin tiloihin. Ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana. Se tuo helpotusta kesän kuumilla helteillä ja säästää kustannuksia talvella.

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa muuttamalla sen lämmöksi ja viileydeksi. Ilmalämpöpumppu on varsin kustannustehokas lämpöenergian tuottaja riippumatta lämmitysjärjestelmästä. Se voidaan asentaa sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Hankintakustannukset saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa, kun kiinteistön lämmityskulut laskevat.

Ilmavesilämpöpumpun toiminta taas perustuu ulkoilman lämmitysenergian siirtämisestä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Samalla laitteella on mahdollista  lämmittää käyttövedet. Näin syntyy myös kustannussäästöjä. Ilmavesilämpöpumppu on toimivin ratkaisu erityisesti sellaisilla alueilla, joissa talviset lämpötilat pystyttelevät leutoina.

Sysmän Sähköpalvelu Oy:n lämpöpumppujen asiantuntijat osaavat auttaa asiakkaita valitsemaan parhaiten kohteeseen soveltuvan, energiatehokkaan ja kustannuksia säästävän lämpöpumppujärjestelmän. Tuotevalikoimistamme löydät alan parhaat ja toimivimmat ratkaisut. Onnistuneen pumppuvalinnan varmistat tilaamalla asennuksen ammattitaitoisten asentajiemme suorittamana.

asennus

Asennus on osa onnistunutta lämpöpumppuinvestointia

Ilma- ja ilmavesilämpöpumpun asentaminen on parasta jättää ammattilaisten käsiin. Vaikka pumppuasennus vaikuttaisikin päälisin puolin kohtuullisen yksinkertaiselta, sisältyy varsinaiseen asennukseen useita ammattiosaamista, erikoisvälineitä ja -työkaluja vaativia työvaiheita.  

 

Ilma- ja ilmavesilämpöpumpun asennus tehdään asiakkaan kanssa yhteistyössä. Tilauksen yhteydessä mietitään ja sovitaan paras asennusajankohta. Laitteet asennetaan noudattaen valmistajien laitteisiin antamia työohjeita sekä asentamisen eri työvaiheisiin parhaiten soveltuvia työmenetelmiä ja välineitä.  Asennuspaikan valinnassa on huomioitava laitteen sähköistyksen lisäksi sisä- ja ulkoyksikön läpivienti. Sisäyksikön asentamisessa täytyy huomioida myös kondenssiveden poistaminen.  

 

Tilatessasi pumpun asennuksen Sysmän Sähköpalvelulta, varmistut asennuksen toimivuudesta sekä teknisesti, että paikkaansa sopivan sijoittamisen puolesta. Me noudatamme asennus- ja huoltotöissä voimassa olevia asetuksia ja laadukasta asennus- ja huoltotapaa sekä työturvallisuusvaatimuksia.